Horoskop za Teden od 25. do 31. decembra 2023

Pogeld v zvezde: Tedenski Horoskop od 25. do 31. decembra 2023

Horoskop za Teden od 25. do 31. decembra 2023

Venera se še vedno nahaja v neugodnem položaju in 29. decembra bo zavzela še slabšo pozicijo v Strelcu. 28. december bo prinesel še več izzivov, a sreča se bo nekoliko izboljšala 30. decembra, ko Jupiter preneha biti retrograden, kar bo dvignilo naše razpoloženje pred novoletnimi prazniki.

Oven

Ovni bodo morali v tem tednu hitro premagati apatijo in se boriti proti lenobi že od prvih minut. To je njihova zadnja priložnost za zaključek pomembnih nalog. Čeprav so planeti v slabem razpoloženju, ni časa za sprostitev. Pomembno je, da sledijo načrtu, saj tveganja ta trenutek niso za Ovne. Ključnega pomena je, da pazijo na svoje misli, zlasti na negativne, saj so te lahko zelo močne. Pomembno je, da ne delajo ničesar brez razloga, saj bo njihova energija omejena..

Bik

Biki že zdaj morda čutijo izjemno utrujenost, ki se na prvi pogled zdi neozdravljiva. Le majhen uspeh lahko pomaga odvrniti misli od utrujenosti in težav. Pomembno je, da nadaljujejo naprej in ne popuščajo. Retrogradni Merkur še vedno vladajoč, zato zakoni ne bodo veljali od 25. do 31. decembra. Biki se bodo sicer soočali s težavami, vendar se bodo z njimi lahko spoprijeli, če ne bodo dvomili vase.

Dvojčka

Da bi se v tem tveganem obdobju izognili padcu na dno, morajo Dvojčki pravilno ocenjevati dogajanje okoli sebe, saj jim nihče ne bo mogel pravočasno pomagati. Zadnji teden decembra bo za ljudi tega znamenja zelo pomemben, saj bo večina dogodkov poučna. Dvojčki bodo pridobili modrost in izkušnje za uspešen začetek naslednjega leta..

Rak

Raki bodo verjetno morali nekoliko prilagoditi svoje načrte za teden in začetek leta 2024, vendar je treba to storiti preudarno in premišljeno. Ni potrebno pretirano reagirati na težave, saj bodo te usmerile Rake na pravo pot. To velja tako za delo in posel kot za ljubezensko področje. V ljubezni bodo Raki doživljali težave, saj iskanje partnerja ne bo prineslo posebnih rezultatov, obstoječa razmerja pa se bodo morda soočila z izzivi.

Lev

Levi bodo morda močno razočarani nad določenimi ljudmi v svoji okolici. To so lahko partnerji, starši ali prijatelji. Ni potrebno poučevati ali kritizirati drugih za njihove napake. V zadnjih dveh dneh pred novim letom je pomembno, da zaupajo svoji intuiciji.

Devica

Zaradi stalnih sprememb planetarne energije na slabše bodo Device  morda morale pogosto spreminjati svoj načrt delovanja. Tveganja ta teden niso priporočljiva – tako v ljubezni kot v poslu. Četrtek in petek bosta lahko zelo neprijetna, vendar če Device preživijo vse težave, jim bo Jupiter v soboto in nedeljo prinesel mir in dobro voljo. Pomembno je, da ohranijo preprostost in na vse gledajo z lahkotnim optimizmom.

Tehtnica

Tehtnicam bo treba zadržati svojo strast in zagnanost. Planeti ne bodo oprostili nekontroliranih čustev in nepremišljenih dejanj. Tehtnice se morajo osvoboditi dvomov in začeti delovati po ustaljenih načrtih. Izjemno pomembno je, da opazijo podrobnosti v določenih zadevah, da postanejo modrejše.

Škorpijon

Ta teden bo za Škorpijone pomembno več gibanja, zmerna telesna vadba in fizična obremenitev. Škorpijoni morajo biti vedno v formi, tako fizično kot moralno. Da bi leto končali na pozitivni noti, si morajo postaviti prave cilje in ne bati se iti naprej do konca.

Strelec

Strelci bodo ta teden zelo utrujeni. Razlog za utrujenost je negativna aktivnost Venere v njihovem znamenju. Pomembno je, da ne odlašajo pomembnih zadev na vikend. Nasprotno – vse je treba narediti vnaprej. Morda bodo morali uporabiti nekaj trikov in pokazati moč svojega uma. Konec meseca se bo izkazal za izjemno neugoden čas za spremembo okolja, potovanja ali aktivnega počitka. Pomembno je, da počivajo doma, v družbi družine ali ljubljene osebe.

Kozorog

Če Kozoroge kaj skrbi, je bolje, da o tem govorijo neposredno, a brez negativnosti. Pomembno je, da se nadzorujejo, da ne izgubijo spoštovanja bližnjih. Ljubezen je trenutno najpomembnejša sfera življenja za Kozoroge, ne delo. Morda bodo proti koncu decembra morali ponovno preučiti nekatera pravila in prioritete v razmerju, ob tem pa ohraniti skupni cilj. Tistim, ki iščejo razmerje, je bolje biti previden, saj bodo zavistni ljudje poskušali na vse načine ovirati.

Vodnar

Vodnarji se lahko soočajo z denarnimi izgubami, povezanimi s preteklimi napakami. Pomembno je, da živijo v sedanjosti in se ne utapljajo v obžalovanju. Ne smemo tvegati: nakupe je treba opravljati zelo previdno.

Ribi

Ribi bi se morale v zadnjem tednu decembra izogibati zavisti in ljubosumju. Pomembno je, da ločijo željo po večjem zaslužku od preproste pohlepnosti. To bo zelo težaven čas. Pomembno je, da gredo naproti svojim bližnjim in ljubljeni osebi.

Kot se leto 2023 bliža koncu, je pomembno, da vsi ohranjamo pozitiven pogled na prihodnost, ne glede na izzive, ki nam jih prinaša. V tem zadnjem tednu decembra si vzemite čas za refleksijo in pripravo na nov začetek v letu 2024. Spomnite se, da vsak dan prinaša nove priložnosti in da je moč za spremembo vedno v vaših rokah.

Pozitivna misel: "Naj vaša vera v prihodnost vedno sveti močneje od strahov in dvomov iz preteklosti. Ste arhitekt svoje usode, zato zgradite mostove do svojih sanj z upanjem, vztrajnostjo in neomajno voljo."


Oznake: