Dnevi moči v juliju 2024

Najbolj ugodni dnevi: Dnevi moči v juliju 2024

Dnevi moči v juliju 2024

Dnevi moči so najbolj ugodni dnevi julija. Astrologi in strokovnjaki za bioenergijo vam bodo povedali, kateri dnevi in zakaj jih lahko štejemo za najbolj svetle in produktivne v najbolj vročem mesecu poletja.

Julij je izjemno pomemben mesec. V tem času bo marsikdo od nas zaradi zvezd in planetov okrepil vero vase, pridobil motivacijo in dobro voljo. Pomembno je poznati vse o dnevih moči, da lahko pravilno načrtujete svoje aktivnosti in uspete na različnih področjih življenja, ne da bi kršili zakone ravnovesja Vesolja.

Za več informacij o najnevarnejšem dnevu v juliju 2024 si preberite članek na Najnevarnejši dan v juliju 2024.

2. julij — prehod Merkurja v znamenje Leva

Dolgo pričakovani prehod Merkurja iz znamenja Raka, kjer se ni počutil dobro, v znamenje Leva. V Levu je ta planet bolj ustvarjalen, čeprav njegovo razpoloženje ni idealno. Na splošno 2. julij ne moremo označiti za dan moči z veliko začetnico, saj se na ta dan začne retrogradno gibanje Neptuna. To ni posebej nevarno, vendar lahko nekoliko pokvari razpoloženje, zlasti na dan začetka retro faze 2. julija. To je zelo dober dan, vendar bodite previdni.

3. julij — opozicija Merkurja in Plutona

Merkur in Pluton zelo dobro vplivata na razpoloženje ljudi, ko sta na nasprotnih straneh Zemlje. Na ta dan nas čaka veliko prijetnih trenutkov in znatno izboljšanje na področju komunikacije, ljubezni in dela. Ti planeti v opoziciji sinergirajo odlično in močno krepijo pozitivne strani drug drugega.

7. julij — zrcalni datum

07.07 je ugoden dan, ko nas bo čakalo veliko naključne in nepredvidljive sreče. Bodite zelo pozorni na vse, kar vas bo obdajalo in na vse dogodke. To je odličen dan za odločitev o prihodnosti in za odpravo vsega, kar vas vleče navzdol.

11. julij — prehod Venere v znamenje Leva

Venera v Levu se ne počuti tako dobro kot v Raku, vendar ta dan ne bi smel postati neugoden. Vpliv tega planeta bo nekoliko manj pozitiven, vendar to ne pomeni, da morate biti zaskrbljeni in pričakovati težave. Nasprotno, imeli bomo več moči za delo in poskuse doseči nekaj na splošno na poslovnem področju. Energetska preobrazba bo koristila tistim, ki hrepenijo po spremembah. Ljudje, ki cenijo stabilnost, morajo biti 11. julija previdni.

12. julij — opozicija Venere in Plutona

Opozicija teh dveh planetov ni tako pozitivna kot pri Merkurju in Plutonu 3. julija, vendar ta dan lahko brez dvoma štejemo za dan moči. 12. julija bodo veliki uspehi čakali tiste, ki se veliko gibajo in sodelujejo z ljudmi. Spoznaj tudi ta DATUM, ki je zelo neprijeten: PREBERI TUKAJ!

20. julij — prehod Marsa v znamenje Dvojčkov

Mars v Dvojčkih ima veliko več pozitivne energije kot v Biku, zato lahko 20. julij brez skrbi štejemo za ugoden dan v mesecu. Ta dan se je smiselno aktivirati na poslovnem področju in v komunikaciji. Nova poznanstva pri delu in v poslu bodo koristna.

23. julij — opozicija Sonca in Plutona

Sonce in Pluton sta dva najbolj oddaljena objekta v Sončnem sistemu. Ta dogodek bo zelo pozitivno vplival na naše razpoloženje in srečo. Ljudje bodo bolj odprti za nove resnice, ki so se prej zdele nepojmljive in nedosegljive. To je odličen dan za potovanja, iskanje resnice, komunikacijo in učenje novih stvari.

25. julij — Merkur vstopi v znamenje Device

Merkur v Devici je najbolj močan. To je najboljše znamenje za ta planet. Na ta dan nas bo čakalo veliko pozitivnih sprememb na vseh področjih življenja. Planet bo v tem znamenju do 14. avgusta, nato se bo za nekaj časa vrnil v znamenje Leva, nato pa spet v Devico. Poskušajte opraviti čim več nalog, dokler bo Merkur najbolj pozitiven, ustvarjalen in močan. To je čas aktivnosti, pozitive in poskusov spremeniti svoje življenje.


Oznake: